Home
Amihez ajánljuk a Organikus Vízkőoldó citromsavval 5L - újrahasznosítható csomagolásban terméket:

Organikus Vízkőoldó citromsavval 5L - újrahasznosítható csomagolásban

A CLEANECO Vízkőoldó hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet, egyéb szervetlen szennyeződéseket és szappanlerakódásokat. Konhyák, fürdők, WC-k ideális tisztítószere.
4 094 Ft + Áfa
Elérhetőség:
raktáron
Listaár Brutto
5 199 Ft
Listaár Netto
4 094 Ft
Kedvezményes ár brutto
5 199 Ft
Kedvezményes ár netto
4 094 Ft
Kedvezmény
0%
Súly:
5.40 kg
Szállítási idő:
1-2 nap
Listaár nettó Ft/L:
818,74Ft
Terméket csak belépés után tud vásárolni.
Termékleírás
Összetétel
Letöltések
Vélemények

Alkalmazási terület: A CLEANECO Vízkőoldó hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet, egyéb szervetlen szennyeződéseket és szappanlerakódásokat. Konhyák, fürdők, WC-k ideális tisztítószere. Hatékonyan oldja a vízkövet rozsdamentes csaptelepekről, krómozott felületekről, kőburkolatokról, ipari és háztartási körülmények között egyaránt. Használja WC-k, fürdőkádak, vizes blokkok, lefolyók tisztítására.

Felhasználási javaslat: Makacs vízkő és mészkő lerakodásnál közvetlenül permetezze a felületre, vagy öntse a tisztítandó felületre és hagyja állni 1-3 percig, majd tiszta vízzel alaposan öblítse le. A műveletet szükség esetén ismételje meg, egészen addig, amíg a felület vízkőmentes nem lesz.

Felmosáshoz öntsünk 5 liter vízhez 0,5 – 1 dl terméket.

Ne használja mészkő, márvány, tűzzománc és egyéb savérzékeny felület tisztítására. Használat előtt végezzen próbatisztítást egy kevésbé látható helyen.

Összetétel: Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: 5%-nál kevesebb: anionos felületaktív anyag. Illatanyagot és tartósítószert (phenoxyethanol) tartalmaz.

Letölthető dokumentumok - Organikus vízkőoldó munkaoldat

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény: