HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

A házhoz szállítás díja (kivéve viszonteladó partnereink): br. 2350 Ft , bruttó 25.000 Ft feletti rendelés esetén br. 699 Ft.

A házhoz szállítás díja viszonteladó partnereink részére súly alapú szállításimód szerint (az árak bruttóban értendők):
0-15 Kg: 1 749 Ft
15.01-30 Kg: 2 299 Ft
30.1-40 Kg: 2 899 Ft
40.1-50 Kg: 3 049 Ft
50.1-75 Kg: 3 649 Ft
75.01-100 Kg: 4 049 Ft
100.01 Kg-ról:  5 699 Ft

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 8.00 és 17.00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). A belföldi csomagokat a(z) MPL futárszolgálat kézbesíti. A weboldalunkon leadott rendeléseket 48 órán belül szállítjuk ki. Lehetőség van a csomag nyomonkövetésére a(z) MPL rendszerén keresztül. A rendszerben elhelyezett információk kizárólag a fuvarlevélszám ismeretében hozzáférhetőek.

A szállítást az MPL futárszolgálat végzi.

EGYSZERŰ FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL, VAGY UTÁNVÉTTEL

Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed a OTP Simple biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Neked. További információkat a fizetéssel kapcsolatban a https://www.otpsimple.hu weboldalon találsz.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.