Home
Amihez ajánljuk a gépi pohár és tányér mosogatószer koncentrátum - kemény vízhez - 5kg - újrahasznosítható csomagolásban terméket:

gépi pohár és tányér mosogatószer koncentrátum - kemény vízhez - 5kg - újrahasznosítható csomagolásban

Porcelán-, üveg-, rozsdamentes acél- és műanyagtárgyak tisztítására. Minden mosogatógép típushoz ajánlott. A koncentráció a vízkeménységtől és a mosogatóvíz szennyezettségétől függően változik.

5 905 Ft + Áfa
Elérhetőség:
raktáron
Listaár Brutto
7 499 Ft
Listaár Netto
5 905 Ft
Kedvezményes ár brutto
7 499 Ft
Kedvezményes ár netto
5 905 Ft
Kedvezmény
0%
Súly:
6.00 kg
Szállítási idő:
1-2 nap
Listaár nettó Ft/L:
1180,94Ft
Terméket csak belépés után tud vásárolni.
Termékleírás
Összetétel
Letöltések
Vélemények


Alkalmazási terület: A használati utasítás betartása mellett: porcelán-, üveg-, rozsdamentes acél- és műanyagtárgyak tisztítására. Minden mosogatógép típushoz ajánlott. A koncentráció a vízkeménységtől és a mosogatóvíz szennyezettségétől függően változik.

Felhasználási javaslat: A termék üzemi pohár és tányér mosogatógépek tisztán tartására alkalmas ipari tisztítószer. A szert csak védőszemüvegben, és védőkesztyűben szabad használni a szennyezettség mértékének függvényében. A szer alkalmas bevonatolt felület tisztítására is. Végezzen próbatisztítást kevésbé látható kis felületen.

Adagolás: Adagolását adagolórendszer segítségével ajánlott használni. Beépített vagy utólagosan felszerelt perisztaltikus adagolórendszer segítségével juttassuk az anyagot a mosogatási szakaszba vízkeménység függvényében 0,5-1%-os koncentrációban.

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény: