Home
Amihez ajánljuk a Organikus Folyékony Szappan 250 ml - B&W terméket:

Organikus Folyékony Szappan 250 ml - B&W

100%-ban növényi alapanyagokból készült, hipoallergén folyékony krémszappanunk gyengéden tisztítja és megóvja bőrét a kiszáradástól.
899 Ft
Elérhetőség:
raktáron
Listaár Brutto
899 Ft
Listaár Netto
708 Ft
Kedvezményes ár brutto
899 Ft
Kedvezményes ár netto
708 Ft
Kedvezmény
0%
Szállítási idő:
1-2 nap
darab / doboz:
12
Nettó Ft/Liter:
2831 Ft
Terméket csak belépés után tud vásárolni.
Termékleírás
Összetétel
Letöltések
Vélemények

Alkalmazási terület: 100%-ban növényi alapanyagokból készült, hipoallergén  folyékony krémszappanunk gyengéden tisztítja és megóvja bőrét a kiszáradástól.

TERMÉKÜNK ELLENŐRZÖTT GAZDÁLKODÁSBÓL SZÁRMAZÓ ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT.

Felhasználási javaslat: Pumpáljunk a folyékony szappanból az adagoló feltét segítségével a benedvesített kézre, egyenletesen oszlassuk el, majd folyóvízzel alaposan öblítsük le

Összetevők:

Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: 5-15 % anionos felületaktív anyag, 5 %-nál kevesebb: amfoter felületaktív anyag, nemionos felületaktív anyag. Illatanyagot és tartósítószert (phenoxyethanol) tartalmaz.  Színező anyagot nem tartalmaz.

Figyelmeztetések:

Tárolás: eredeti csomagolásában, száraz helyen, szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat kerülve. Bőrrel való érintkezés után mossuk le bő vízzel. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni, és kérjünk orvosi tanácsot. Lenyelése esetén itassunk 1-2 pohár tejet (vizet) és gondoskodjunk friss levegőről. Nagy mennyiség lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a flakont vagy a címkét az orvosnak meg kell mutatni!


Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Ugrás az oldal tetejére